BAŞKAN KUŞ BİNLERCE YARDIM KOLİSİNİ MEVSİMLİK İŞÇİLERE YETİŞTİRDİ

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş Eyyübiye Belediyesi tarafından hazırlanan binlerce yardım kolisini Mevsimlik Tarım İşçilerine dağıtı

BAŞKAN KUŞ BİNLERCE YARDIM KOLİSİNİ MEVSİMLİK İŞÇİLERE YETİŞTİRDİ

Eyyübiye Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca ilçede bulunan  Şanlıurfa'danyardıma muhtaç ailelerin yardım götürmek ve yetim öksüz ile Şehit yakınları ile birlikte iftar yemeğine katılan Ramazan Amca yardım çıtasını yükselterek bugün İç Anadolu bölgesine çalışmaya giden Şanliurfali Mevsimlik Tarım İşçilerinin yaşadıkları mağduriyeti gidermek için Eyyübiye ilçe belediye başkan Mehmet Kuş ve Eyyübiye in Ramazan amcası ile birlikte Konya, Aksaray ve Niğde'de Çalışmaya giden Mevsimlik Tarım İşçileri ile bir araya gelerek yaşanan sorunlar hakkında bilgi alan Başkan Kuş buradaki çalışan Mevsimlik Tarım İşçileri için Şanlıurfa'dan götürülen iki Tır dolusu binlerce gıda yardımı kolilerinin dağıtımı yapıldı.

Arazide çalışan Mevsimlik Tarım İşçileri karşılarında Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş' ı görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler kısa bir süre içinde hasret gideren işçiler ile başkan kuş işçilerin Kadir Gecesini ve Bayramlarını kutlayarak yardım kolilerinin dağıtımı yapıldı.

Yapılan dağıtımın ardında işçiler yapılan bu sürpriz den dolayı Başkan Kuş ve ekibine teşekkür ettiler. Bu güne kadar böyle bir çalışmaya tanık olmadıklarını dile getirerek bizleri unutmayarak Ramazan ayında yüzlerce kilometre yol kat ederek yanımıza gelerek sorunlarımıza ortak olan Başkan Mehmet Kuş'a teşekkür ederiz dediler.

 Yapılan yardımlar ile ilgili başkan kuş şu açıklamada bulunuldu "Alınteri ile rızkını kazanma adına farklı sehirlerde zor şartlarda çalışmaya giden binlerce tarım işçisi kardeşlerimize gıda kolilerini ulaştırmak üzere uğurladık. İnşallah Sera Kent projemizle süreç içinde istihdam oluşturup, hemşehrilerimizi Urfa'da tutmaya çalışacağız. " dedi.

b

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve beraberindeki ekip ile yapılan yardım kolilerinin dağıtımından sonra iftarlarını Mevsimlik Tarım İşçilerinin kaldığı çadırlarda hep birlikte iftarı açarak iftar sonrası görüş alışverişinde bulunarak Mevsimlik Tarım İşçilerinin kaldığı çadırlarda ayrıldı.



19 May�s 2020 Sal� 19:20

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-kus-binlerce-yardim-kolisini-mevsimlik-iscilere-yetistirdi-12087.html