BAŞHEKİM GÜZEÇİÇEK'TEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek, Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

BAŞHEKİM GÜZEÇİÇEK'TEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

 Başhekim Güzelçiçek mesajında “Varlıklarıyla her zaman güç bulduğumuz annelerimiz, yaşam boyu yol göstericimiz olmuşlardır. Hayatımızın en değerli varlığı olan, baş tacımız annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz.

Onları, hayatımızın sadece bir günü değil, dünyaya gözlerimizi ilk açtığımız andan itibaren, hatırlamalıyız. En güzel anlarımızda olduğu gibi, başa çıkamadığımız tüm güçlüklerde sığındığımız, yanımızda bulacağımızdan emin olduğumuz annelerimizin tek beklentisi, bizlere gösterdikleri sevgi ve ilgiyi onlara da hissettirmektir.

Bu yüzden hiçbir hediyenin anne sevgisinin üzerinde olmadığı unutulmamalıdır. Koronavirüs salgını nedeniyle uzakta olan ve 65 yaş üstü annelerimizi de hem kendi sağlıkları hem de onların sağlıkları düşüncesi ile uzun bir zaman diliminde yalnız bıraktığımızı düşünerek; gelecek günler için ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakârca çalışan anneler, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının da en önemli güvencesidir.

Hoşgörünün, fedakârlığın, sabrın, sevginin ve saygının sınırsız kaynağı tüm annelerimizin; Anneler Günü’nü kutluyor, her günü aynı sevinç ve coşkuyla yaşamaları temennisiyle saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı. Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Güzelçiçek ve beraberindekilerle birlikte hastanede hasta olarak yatan annelere ve hasta yakını olan annelere gül takdim ederek onların da Anneler Günü’nü kutladı.



10 May�s 2020 Pazar 03:23

http://www.urfa63haber.com/haber/bashekim-guzecicekten-anneler-gunu-mesaji-12060.html