ŞANLIURFA'DA ORMANCI EĞİTİMİ BAŞLADI

Şanlıurfa’da Orman Muhafaza Memurlarına Yönelik Mesleki Hizmet İçi Eğitim Semineri Başladı

ŞANLIURFA'DA ORMANCI EĞİTİMİ BAŞLADI

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü taşra teşkilatında kolluk görevlisi olarak görev yapan Orman Muhafaza Memurlarına yönelik yapılması planlanan, “Ormanların Kanun Dışı Müdahalelerden Korunması İle İlgili İş ve İşlemlerle ilgili Orman Muhafaza Memurlarına Yönelik Mesleki Eğitim” semineri Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Eğitime, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Cevdet Çiçek, Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Taşan, M.Zeki Bayıcı , Koruma Şube Müdürü ve Orman İdaresi Planlama Şube Müdürleri Orman Muhafaza Memurları katılım sağladı.

 

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Cevdet Çiçek, Ormancılık hizmetlerinin yürütülmesinde kurum içerisinde uyum ve ahengin nasıl sağlanması gerektiği ile kamuoyuna karşı olan sorumluluklar ve davranış biçimlerinde uyulması gereken kurallara değindi. Seminerin ana başlığını oluşturan ormandan elde edilen ürünlerin, standartlara uygun bir şekilde üretilmesi, nelere dikkat edilmesi gerektiğini anlattı. Konuşmasının sonunda bu güne kadar yapılan başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederek eğitim seminerinin faydalı olması temennisinde bulunup katılımcılara başarılar diledi.

3 gün sürecek eğitime; Şube Müdürleri tarafından, orman zararlıları ile mücadele, genel esaslar, orman koruma ekipleri çalışma şekli ve esasları, nakliye işleri, orman suçlarında uygulamada karşılaşılan hukuki konular, orbis, işetme pazarlama, ağaçlandırma ve yangın konularında hazırlanan sunumlar ile devam edilecek.



18 �ubat 2020 Sal� 19:21

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfada-ormanci-egitimi-basladi-11933.html