BAŞKAN ALBAYRAK SORUNLARI BİRİNCİ AĞIZDAN DİNLEDİ.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, halk gününde vatandaşlarla buluştu.

BAŞKAN ALBAYRAK SORUNLARI BİRİNCİ AĞIZDAN DİNLEDİ.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, halk gününde vatandaşları Belediyede ağırladı. Halfeti Belediyesinde düzenlenen halk gününe vatandaşlar yoğun katılım sağladı.

Başkan Albayrak, halk gününde vatandaşların görüş ve taleplerini dinledi. İlçede halk günleri düzenleyerek sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasını sağlayan Başkan Albayrak, görüş ve önerileri de dinliyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ve vatandaşların görüşlerinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Albayrak ‘’Halk günü buluşmalarımızda vatandaşlarımızın istek ve görüşlerinin dışında sorunlarını da dinliyor, çözümleri için anında talimat veriyoruz. Bugün gerçekleşen Halk Günü buluşmamızda hemşehrilerimizle bir araya gelerek hasbihal ettik. İstek ve önerilerini dinledik. Belediyecilik hizmetleri konularındaki sorunların çözümü için gerekli talimatları verdik. Halk Gününe katılım sağlayan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Vatandaşlar ise Albayrak’a teşekkür ederek, ilk kez ilçede sorunlarının hızlı çözüme kavuştuğunu ve karşılarında muhatap bulduklarını söyledi.



9 Ocak 2020 Per�embe 11:43

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-albayrak-sorunlari-birinci-agizdan-dinledi-11879.html