BAŞKAN BEYAZGÜL SİVEREK’İN 2020 YILINDA YAPILACAK HİZMETLERİ ANLATI

Siverek’te yapılan çalışmalar hakkında Siverek Belediyesi yetkililerinden bilgi alan Başkan Zeynel Abidin Beyazgül çalışmaların koordineli yürütülmesi için periyodik olarak bu toplantıların yapılacağını belirtti.

BAŞKAN BEYAZGÜL SİVEREK’İN 2020 YILINDA YAPILACAK HİZMETLERİ ANLATI

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2020 yılı planlama Koordinasyon toplantısı yapıldı. İlçenin Hasan Çelebi mahallesinde bulunan Ahmet Koyuncu teknik ve Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Siverek belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, il ve ilçe Belediyesi başkan yardımcıları genel sekreter ve ŞUSKİ genel müdürü, meclis üyeleri ve daire amirleri katıldı. Siverek’te yapılan çalışmalar hakkında Siverek Belediyesi yetkililerinden bilgi alan Başkan Zeynel Abidin Beyazgül çalışmaların koordineli yürütülmesi için periyodik olarak bu toplantıların yapılacağını belirtti.

Yaklaşık 3 saat süren toplantıda birim amirleri karşılıklı olarak 2020 yılı içerisinde yapılması planlanan hizmetleri anlattı. Siverek’in hem nüfus hem de yüzölçümü bakımından büyüklüğüne değinen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül; “ Dün bu toplantımızı Karaköprüde düzenledik, icracı olan daire amirlerimizi alıp buraya geldik, sizlerde buradasınız, Siverek’i tamamen masaya yatıralım istedik, hangi sorunumuz var, bu sorunla ilgili görüşlerimiz ve düşüncelerimizi açıklayalım istedik. Burada sorunların bir kısmı çözüme kavuşacak bir kısmı da karara bağlanacak. Bu çalışma ile hedeflerimizi belirleyeceğiz. Siverek ilçe olmaktan çıkmış artık bir şehir, burada belediye başkanımız Şeyhmus Aydın’la uyum içerisinde bir çalışma yürüteceğiz. Siverek Türkiye ve Şanlıurfa bakımından önemlidir. Önümüzde 4 yıldan fazla bir zamanımız var verilen vaatlerin hepsi bir bir yerine getirilecektir” dedi.

Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın; “ Öncelikle böyle bir toplantıyı düzenledikleri için başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ediyorum tüm daire amirlerimiz burada, 2020 yılı planlama ve koordinasyon toplantımız ilçemizde bir takım çalışmaların hızlanmasına vesile olacak, çalışmaları yürüten tüm daire amirlerimiz burada, belli aralıklarla Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibi ile bu tür toplantılarımız devam edecek, Fen işleri daire başkanı, ŞUSKİ genel müdürü burada sahayı gezip çalışmaları yerinde görüp inceliyorlar, vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini götürme çabasındayız. Bugün burada alınan karaların memleketimiz ve Siverek’imiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.

   Toplantının ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın ilçe merkezinde bir dizi incelemelerde bulundu.

 



29 Aral�k 2019 Pazar 14:08

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-beyazgul-siverekin-2020-yilinda-yapilacak-hizmetleri-anlati--11859.html