ASYAD, Malatya’daki spor gazetecilerini ağırladı

Anadolu Spor Yazarları Derneği, Malatya Anadolu Spor Medyası ve Yazarları Derneği’nin “Dostluk Projesi” kapsamında Şanlıurfa’da ağırladı.

ASYAD, Malatya’daki spor gazetecilerini ağırladı

Sporun barış ve kardeşlik olduğunu vurgulamak amacıyla Anadolu Spor Yazarları Derneği ve Malatya Anadolu Spor Medyası ve Yazarları Derneği’nin üyeleri “Dostluk Projesi” kapsamında Şanlıurfa’da futbol karşılaşması ile bir araya geldiler. Yenice Tesislerinde oynanan ve oldukça çekişmeli geçen dostluk maçında Malatya’da görev yapan basın mensupları 3-1 galip geldiler. Karşılaşma öncesi her iki ilin spor yazarları dernekleri birbirlerine plaket takdim etiler.

Çelik, “Şanlıurfa’daki spor gazetecilerini ağırlayacağız”

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan Malatya Anadolu Spor Medyası ve Yazarları Derneği Başkanı Akif Çelik, “Öncelikle bizi Şanlıurfa’da ağırlayan Anadolu Spor Yazarları Derneği Yönetim Kurulu ve bütün üyelerine teşekkür ediyorum. Sporun evrensel dilini ve birleştirici unsurunu ön plana çıkarmak amacıyla “Dostluk Projesi” kapsamında Anadolu Spor Yazarlarının nazik daveti üzerine Şanlıurfa’ya geldik. Bu proje kapsamında diğer illerimizde görev yapan spor muhabirlerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz. Burada önemli olan kazanmak yâda kaybetmek değil önemli olan dostluktur. En kısa süre zarfında Şanlıurfa’da görev yapan spor gazetecilerini de Malatya’da ağırlamak isteriz. Bu amaç doğrultusunda emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.

Ağaslan, “Dostluk köprüsü projesi her ile yayılmalı”

Anadolu Spor Yazarları Derneği Başkanı Mehmet Ağaslan karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, “Bugün kendi şehrimizde Malatya’da görev yapan spor gazetecileri ile bir araya gelmenin sevincini yaşadık. Futbol müsabakası sayesinde yüzlerce kilometre kat ederek ilimize gelen arkadaşlara canı gönülden teşekkür ederim. Sporun barış ve kardeşlik olduğunu vurgulamak için düzenlediğimiz proje kapsamında ki futbol karşılaşması umarım şehirler arasında bir örnek olur ve “Dostluk Köprüsü” projesi diğer illere de örnek olup yaygınlaştırabiliriz. Anadolu Spor Yazarları Derneği olarak sporun birleştirici unsuru sayesinde daha birçok projeye imza atmak için çalışmalarımız devam edecektir. Bu dostluk maçında emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.

Damga



17 Kas�m 2019 Pazar 18:59

http://www.urfa63haber.com/haber/asyad-malatyadaki-spor-gazetecilerini-agirladi-11698.html