GENÇLERDEN BAŞKAN KUŞ’A TEŞEKKÜR.

Gençliğe verdiği önemle kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediyesi, Gençlik Merkezleri ve Millet Kıraathanesi (Kitap Otağı) ile vatandaşlara ve gençlere hizmetini sürdürüyor.

GENÇLERDEN BAŞKAN KUŞ’A TEŞEKKÜR.

Gençliğe verdiği önemle kamuoyunun takdirini toplayan Eyyübiye Belediyesi, Gençlik Merkezleri ve Millet Kıraathanesi (Kitap Otağı) ile vatandaşlara ve gençlere hizmetini sürdürüyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ilçe genelinde gençliğe yatırımlarını sürdüren Eyyübiye Belediyesi Gençlik Müdürlüğü, Gençlik Merkezleri ve Millet Kıraathanesi ( Kitap Otağı)’nde sunduğu ortamlarla takdir topluyor. Gençlik Merkezleri ve Kitap Otağına gelen gençler, huzurlu bir ortamda hem kitap okuyor, hem de ders çalışıyor. İçerisinde kütüphane, kitap okuma çadırı, mescit ve yeşil alanın yer aldığı Kitap Otağına gelen gençler, sunulan imkanlardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti. Gençlerin yanı sıra her kesimden insanın okuması için ortamlar hazırlayan ekipler, ilçe gençliğini ve vatandaşları merkezlere bekliyor.

Ders çalışıp, kitap okuyan gençler,” Eyyübiye Belediyesinin açtığı bu mekanlarda ders çalışıp, kitap okumak için çok güzel bir ortam var. Bu merkezlerin sayısının artmasını diliyoruz. Buradaki şartlar gayet güzel. Fırsat bulduğumuz her zaman buraya gelip, ders çalışıp güzel vakit geçiriyoruz. Başkanımız Mehmet Kuş’tan Allah razı olsun. Bize sunulan imkanlardan dolayı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a ve ekibine teşekkür ederiz.” Dedi.



31 Ekim 2019 Per�embe 11:55

http://www.urfa63haber.com/haber/genclerden-baskan-kusa-tesekkur--11674.html