O Göreve Kırıkçı Asaleten Atandı

31 Mart Yerel Seçimler sonrası Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Zeynel Abidin Beyazgül Kadrosunu tamamladı.

O Göreve Kırıkçı Asaleten Atandı

31 Mart Yerel Seçimler sonrası Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlık görevini devir alan Zeynel Abidin Beyazgül Daire Başkanlıklarında ve yönetimin bir çok kademesinde yaptığı görev değişikliği ile Belediye bünyesinde bulunan bütün görevlerde güncelleme yaparak Büyükşehir belediyesinde büyük bir değişim yaptı.

Başkan Beyazgül son değişimini Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreterliğinde yaptı. Başkan Beyazgül bu göreve Belediyecilik allananında bir çok görevde bulunan ve en son Genel Sekreterlik görevini vekâleten yürüten Belediyecilik alanında büyük deneyime sahip olan Mahmut Kırıkçı’yı asalete Genel Sekreterlik görevine attandı. 

MAHMUT KIRIKÇI KİMDİR? 

1964 yılında Şanlıurfa’da doğdu. Şanlıurfa’da İlkokul ve orta öğrenimini tamamladıktan sonra lise eğitimi için imam hatip lisesine gitti. Lisans eğitimini Dicle Üniversitesi mühendislik fakültesi ziraat mühendisliği bölümünde aldı. Buradan mezun olduktan sonra özel sektörde 2 yıl çalıştı. Daha sonra 1990 yılında Şanlıurfa belediyesinde ziraat mühendisi olarak göreve başladı. 1994 yılında Park Bahçe müdürü, 1997 yılında belediye başkan yardımcılığına getirilen Kırıkçı bu görevi 17 yıl sürdürdü 2014 yerel seçimlerinde Şanlıurfa’nın Büyükşehir statüsüne alınması ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinde Genel Sekreter yardımcısı olarak görev yaptı. Genel Sekreter Kırıkçı Belediyecilik görevinin yanı sıra birçok STK’da görev yaptı. Evli ve 5 çocuk babası



20 Ekim 2019 Pazar 16:34

http://www.urfa63haber.com/haber/o-goreve-kirikci-asaleten-atandi-11648.html