KARAMOLAOĞLU YUHALANARAK KÜRSÜDEN İNDİRİLDİ

Sivas Konfederasyonu ve İstanbul Sivas Platformu tarafından İstanbul Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen Sivas Tanıtım Günleri etkinliğinde beklenmeye tepki

KARAMOLAOĞLU YUHALANARAK KÜRSÜDEN İNDİRİLDİ

Sivas Konfederasyonu ve İstanbul Sivas Platformu tarafından İstanbul Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen Sivas Tanıtım Günleri etkinliğine katılan Saadet Partisi Genel Başkanı ve Sivas eski Belediye Başkanı Temel Karamollaoğlu, selamlama konuşması yapmak için kürsüye geldiğinde alanda bulunan bir grup tarafından ıslıklar ve alkışlarla protesto gösterisinde bulundu.

Gelen tepkiler üzerine Karamollaoğlu, "Ben bekleyeceğim. Ben bu arkadaşların Sivas'ı temsil etmediklerini biliyorum. Bu arkadaşlarımızın bizim ne yazık ki Sivaslının özünde olan nezaketi kaybetmişler. Sizler bu şekilde davranabilirsiniz. Ancak, ben biliyorum ki siz Sivas'ı temsil etmiyorsunuz." Açıklamasının ardında alanda tepkiler daha da artması ve Tepki gösteren grup kürsü önüne doğru yaklaşması üzerine alanda bulunan güvenlik görevlileri Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu'nun güvenlik görevlilerinin arasından kürsüden inerek alandan ayrıldı.



30 Eyl�l 2019 Pazartesi 15:43

http://www.urfa63haber.com/haber/karamolaoglu-yuhalanarak-kursuden-indirildi-11624.html