BAŞKAN CANPOLAT, PAZARCI ESNAFIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Yenişehir Mahallesinde kurulan salı pazarında, pazarcı esnafı ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

BAŞKAN CANPOLAT, PAZARCI ESNAFIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Talepleri yerinde dinleyen Başkan Canpolat, “Daha güzel Haliliye için vatandaşlarımız ile el ele, kol kola, omuz omuza, yan yana çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Halkla iç içe olarak, talep ve ihtiyaçları yerinde tespit eden Başkan Mehmet Canpolat, mahalle gezisi programlarını Yenişehir Mahallesi ile devam ettirdi. Sabahın erken saatlerinde birim müdürleri ve teknik ekibi ile birlikte mahalleye geçen Başkan Canpolat’ı, Mahalle Muhtarı Ramazan Sağır ve esnaf karşıladı. Mahallelinin talepleri ile ilgili Muhtar Sağır’dan bilgiler alan Başkan Canpolat, daha sonra mahallede kurulan pazara geçti. Pazarcı esnafı ile görüşerek, taleplerini dinleyen Başkan Canpolat, alışveriş yapan vatandaşlar ile de sohbet etti.

Mahalledeki ihtiyaçları da yerinde tespit ederek, talimatlar veren Başkan Canpolat, ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Sabahın erken saatlerinden itibaren Yenişehir Mahallesindeyiz. Sağ olsun Yenişehir Mahalle Muhtarımız Sayın Ramazan Sağır bizleri misafir etti. Muhtarımız ile birlikte mahallemizi ve pazarı gezdik. İnşallah hep birlikte daha güzel Haliliye, daha güzel Yenişehir Mahallesi için vatandaşlarımız ile el ele, kol kola, omuz omuza, yan yana çalışmaya devam edeceğiz.”

Mahalle Muhtarı Ramazan Sağır da, Başkan Mehmet Canpolat’ın hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımız göreve başladığından bugüne bizleri çokça ziyaret etti. Temizlik, ilaçlama, park bahçe alanlarında yoğun şekilde çalışmaktalar. Zaten bu yoğun temposundan dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.



31 Temmuz 2019 �ar�amba 14:37

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-canpolat-pazarci-esnafin-taleplerini-dinledi--11479.html