ŞANLIURFASPOR’A PUAN SİLME CEZASI MI GELİYOR

Şanlıurfaspor, Ovidiu Andrei Marc ile Vjekoslav Tomic’e olan borçlarından dolayı FIFA’dan 6 puan silme cezası alıyor. İki futbolcuya ödenecek ücret toplam 500 bin Euro.

ŞANLIURFASPOR’A PUAN SİLME CEZASI MI GELİYOR

2016 sezonunda Slovenya'nın Koper takımından kalecilik yapan Vjekoslav Tomic ile 2 yıllığına ve Romanya'nın Dinamo Bükreş takımında oynayan Ovidiu Andrei Marc ile de 3 yılığına anlaşan Şanlıurfaspor kısa bir süre sonra bu futbolcular ile yollarını ayırdı.

Anlaşmadan doğan alacaklarını alamayan Vjekoslav Tomic ve Ovidiu Andrei Marc alacaklarını alamadığından dolayı FIFA’ya başvurdu yapılan başvuruyu FIFA değerlendirerek her iki futbolcuya toplamada 500 bin Euro. alacaklarının ödenmese veya alacaklı olan Futbolcular ile anlaşma sağlanmaması halinde FIFA’dan 6 puan silme cezası gelecek.

Böyle bir olumsuzlukta Şanlıurfaspor ’da playoff hayalleri biter.

Ayrıca geçen hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta özel güvenlik görevlisi bulundurmadığından dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunda ceza geldi konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi “ ŞANLIURFASPOR Kulübü'nün, 21.04.2019 tarihinde oynanan ŞANLIURFASPOR - TOKATSPOR A.Ş. TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasında, müsabakada özel güvenlik görevlisi görevlendirmemesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,” denildi.

 



26 Nisan 2019 Cuma 12:09

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfaspora-puan-silme-cezasi-mi-geliyor-11090.html