BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN KARAKÖPRܒYE TEŞEKKÜR

Karaköprü Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Mevcut Başkan Metin Baydilli kendisine güvenerek tekrar görev vere Karaköprülü vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Baydilli, “Bundan sonra sadece hizmetlerimiz ve projelerimizle konuşacağız” dedi.

BAŞKAN BAYDİLLİ’DEN KARAKÖPRܒYE TEŞEKKÜR

3,5. Yıl görev yaptığı Karaköprü’de AK Parti tarafından tekrar Belediye Başkan Adayı olan ve dün gerçekleştirilen yerel yönetimler seçimlerinde yeniden Karaköprü Belediye Başkanı olarak seçilen Başkan Metin Baydilli Karaköprülü vatandaşlara teşekkür etti. 

Yaklaşık 2 aydır tüm teşkilatlarıyla birlikte seçim çalışmalarını yürüttüklerini ve Karaköprü’de çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmadıklarını dile getiren Başkan Baydilli, bu zaferi kendisinin değil Karaköprü’nün kazandığının altını çizdi. 

Başkan Baydilli şunları söyledi: 

“Bugünden itibaren Karaköprü için yeni bir sayfa açıyoruz. Vatandaşlarımız bize güvendi; desteğini ve duasını bizden esirgemedi biz de onlara layık olmak için çok daha fazla çalışacağız ve hizmetlerimizle Karaköprü’müzü kalkındıracağız Allah’ın izniyle. 

Karaköprülü hemşerilerimiz her zaman feraset sahibidir, doğrunun yanındadır, hizmetin yanındadır. İnşallah biz de onları mahcup etmeme adına merkezden kırsala tüm mahallelerimize hizmet edeceğiz, çalışacağız. 195 bin nüfusun belediye başkanı olarak her bir vatandaşımızın gönlüne girmek için, mutlu bir şekilde bu ilçede yaşamasını sağlamak için gerek projelerimizle gerekse asıl görevimiz olan hizmetlerimizle ilçemizi marka şehir haline getireceğiz. 

Ben seçim süreci boyunca bize teveccüh gösteren, dualarını ve desteklerini esirgemeyen, bize inanan tüm hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Bugünden sonra kalkınan ve modern bir Karaköprü’yü oluşturacak hizmetleri yapmamız için Allah yar ve yardımcımız olsun.”

 



1 Nisan 2019 Pazartesi 12:21

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-baydilliden-karakopruye-tesekkur-10952.html