HALİLİYE’NİN KARARI, HUZUR VE İSTİKRARIN DEVAMI

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi AK Parti Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, seçim ziyaretlerine devam ediyor.

HALİLİYE’NİN KARARI, HUZUR VE İSTİKRARIN DEVAMI

Başkan aday Canpolat, her gittikleri yerde sıcak ilgi gördüklerini ve Haliliyelilerin kararının huzur ve istikrarın devamı olduğunu söyledi. 

Ziyaretlerimiz son ana kadar devam edecek

Ziyaretlerinin son ana kadar devam edeceğini belirten AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Oto Galericiler sitesindeyiz. Oto Galeri sitesi esnaf kardeşlerimiz ile bir araya gelerek, hasbihal ettik. Görüyoruz ki; Haliliyelilerin kararı huzur ve İstikrarın devamı. Bu arada İpekyol Mahalle Muhtarımız Zeynel Tavaş'ı, Şanlıurfa eski Belediye Başkanlarımızdan Uğur Esat Akgöl’ü ve Mali Müşavir Şemseddin Çakır’ı da ziyaret ederek, hasbihal ettik. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz. 31 Mart günü Haliliye için gönülden destek olacaklarını duymak bizi mutlu etti” dedi.

 

Sanayi esnafımızın ilgi ve alakasına teşekkür

Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ecz. Zemzem Gülender Açanal ile birlikte Evren Sanayi esnafını ve Evren Sanayi Yapı Kooperatifini ziyaret edip taleplerini dinlediklerini belirterek, “Sanayi esnafımızın ilgi ve alakasına teşekkür ediyoruz. Haliliye ilçe Başkanımız Süleyman Aksu başkanlığında Yönetim Kurulu üyeleriyle zaman zaman bir araya gelip, 31 Mart yerel seçim çalışmaları konusunda yol haritamızı oluşturuyoruz. Tevazu, samimiyet ve gayret ile durmak yok yola devam” diye konuştu.



28 Mart 2019 Per�embe 07:54

http://www.urfa63haber.com/haber/haliliyenin-karari-huzur-ve-istikrarin-devami-10929.html