AK PARTİLİ ADAYLAR AÇIK ARA ÖNDE

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül başta olmak üzere diğer adaylar 31 Mart yerel seçimlerine 4 gün kala seçim temposunu daha da artırarak rakiplerine açık ara fark attı.

AK PARTİLİ ADAYLAR AÇIK ARA ÖNDE

Sabahın erken vakti evlerinden çıkan başkan adayları seçimlere artık sayılı günler kala bir yandan esnaf ziyareti yapıyor diğer yandan ev toplantıları ve seçim bürosu açılışlarına koşturuyor.

BEYAZGÜL ,YILDIZ VE KUŞ İLE MÜSLÜM GÜNBAY’IN TOPLANTISINA KATILDI

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül mahalle ve ev toplantıları kapsamında AK Parti MKYK Üyesi Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş ile birlikte İşadamı Müslüm Günbay Haleplibahçe’de düzenlediği toplantıya katılarak seçim çalışmalarını seçmenlere aktardı.

Günbay ailesine böylesi geniş katılımlı bir toplantı yaptıkları için teşekkür eden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Müslüm Günbay kardeşimize teşekkür ediyorum” dedi.

 AK Parti MKYK Üyesi Milletvekili İbrahim Halil Yıldız 31 Mart Pazar Günü yapılacak olan yerel seçimlerde Büyükşehir ve diğer ilçelerle mevcut AK belediyelerle devam etmenin önemine değindi ve Suruç için özellikle kazanmak isteğinde bulundu.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül AK Parti MKYK Üyesi Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş’a katılımlarından dolayı teşekkür eden Müslüm Günbay AK Partiye tam destek verdiklerini söyledi.

BEYAZGÜL KAÇAR VE CANPOLAT İLE HALİLİYE GÜÇLÜ KIRSALINDA

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, 26. Dönem Milletvekili Mahmut Kaçar. Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, Haliliye İlçe Başkan Vekili Süleyman Aksu ile birlikte Haliliye Güçlü kırsalında Kanaat Önderi Haşim Demir’in ev toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül başta kendisine ve AK ilçe adaylarına destek istedi Ziyaret hakkında birer açıklama yapan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, 26. Dönem Milletvekili Mahmut Kaçar, Av Beyazgül ve diğer katılımcılar desteklerinden dolayı Haşim Kılıç’a teşekkür ettiler.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve diğer davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür eden Haşim Kılıç. Ezelden beri AK Partili olduklarını bunun bundan sonra da devam edeceğini söyledi.



27 Mart 2019 �ar�amba 07:57

http://www.urfa63haber.com/haber/ak-partili-adaylar-acik-ara-onde--10920.html