MEHMET ÇELİK’İN SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Toru ve İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte Belediye Meclis Üye Adayı Mehmet Çelik’in seçim bürosunun açılışını yaptı.

MEHMET ÇELİK’İN SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Mehmet Çelik’e gösterdiği destekten dolayı minnettarlık duyan AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal, “31 Mart yerel seçimlerine artık çok az bir süre kaldı. Sizlerden ricamız bu son haftada üzerinize düşen görevi daha fazlasıyla yerine getirmenizdir” dedi. 

2 aydan bu yana sahalarda seçim çalışması yaptıklarını ve kent merkezi, kırsal ayrımı yapmadan ev ev, mahalle mahalle dolaşarak bu kutlu davaya destek istediklerini belirten Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, “Halkımızın bizlere gösterdiği teveccüh bizleri hep mutlu etti. Bizde onlara hizmet etmenin heyecanı içerisindeyiz. İnşallah 1 Nisan sonrasında sandıklardan zaferle çıktığımızda bu kente bu ilçeye layıkıyla hizmet edeceğiz” diye konuştu. 

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Toru ise seçim ofisi açılışından dolayı Mehmet Çelik’e teşekkür ederken yaklaşan yerel seçimlerin memleketimize ilçemize hayırlara vesile olmasını diledi. Yapılan konuşmaların ardından Eyyübiye Belediye Meclis Üye Adayı Mehmet Çelik’e ait seçim ofisinin açılışı yapıldı.

 

Miting havasında gerçekleştirilen seçim bürosu açılışına katılan Başkan Adayı Kuş ve diğer davetlilere teşekkür eden Eyyübiye Belediye Meclis Üye Adayı Mehmet Çelik, AK Partiye AK Davaya ve adaylarına destek vermek amacıyla böylesi bir seçim ofisini ilçede açtıklarını söyledi.



25 Mart 2019 Pazartesi 11:58

http://www.urfa63haber.com/haber/mehmet-celikin-secim-burosu-acilisi-mitinge-donustu--10911.html