KIRVAR AŞİRETİNDEN BEYAZGÜL’E TAM DESTEK

Siverek ilçesinin önde gelen aşiretlerinden Kırvar Aşireti, 31 Mart yerel seçimleri öncesi AK Partiye ve AK başkan adaylarına destek amacıyla Siverek Kültür Merkezi’nde “Gençlik Buluşması” düzenledi.

KIRVAR AŞİRETİNDEN BEYAZGÜL’E TAM DESTEK

Siverekli gençlerin coşkulu karşılamasıyla salona giren AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine değinip, meselenin memleket meselesi, ülke meselesi olduğunu söyledi. 

Büyükşehir Belediyesi Belediye Meclis Üyesi Av. Cumali Karavar ve Av. Mehmet Karavar önderliğinde düzenlenen toplantıda, binlerce Kırvar aşiretine mensup genç, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e sevgi gösterisinde bulundu. 

Toplantının açılışında konuşan Kırvar aşiretinden AK Parti Belediye Meclis Üyesi Av. Cumali Karavar, her zaman AK Partinin yanında olduklarını belirterek, Yıllarca Siverek’te siyaset yapmış büyük bir aileyiz. Bu anlamda sürekli desteğinizi bizden esirgemediğiniz için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum. 5 yıldan bu yana Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde meclis üyeliği görevini yürütüyorum. Bu akşam aramızda Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, yıllarca il başkanlığı görevini yürüten ağabeyim Av. Zeynel Abidin Beyazgül var. Hiçbir zaman bizden desteğini esirgemeyen, bizlere büyük katkısı olan Av. Beyazgül’e teşriflerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. Şanlıurfa’ya birçok konuda hizmetleri olan ağabeyimizi başta olmak üzere AK Partiye ve AK başkan adaylarını 31 Mart akşamı inşallah zafere kavuşturacağız.” dedi.

               

Daha sonra konuşan Kırvar Aşireti Reisi Ahmet Karavar’ın oğlu Av. Mehmet Karavar da, AK Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ü AK Parti İl Başkanlığından tanıdıklarını belirterek, Beyazgül’ün il başkanlığındaki başarısını belediye başkanlığı döneminde de devam ettireceğine inandıklarını söyledi.

Av. Mehmet Karavar, “ AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ün il başkanlığı döneminde ekibi ile birlikte bu kente kazandırdığı hizmetleri iyi biliyoruz. Bu güne kadar Şanlıurfa’ya yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine minnettarız. Şuana kadar gösterdiği bu iyi performansı Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde de kendisinden bekliyoruz ve çıktığı bu kutlu davada başarılar diliyoruz “ diye konuştu. 

BEYAZGÜL: MESELE MEMLEKET MESELESİ, MESELE ÜLKE MESELESİ

Geçmişten dostu, uzun süre milli görüşten AK Partiye geçişte siyaset yaptığı Kırvar Aşireti Reisi Ahmet Karavar’a selamlarını ileten Av. Beyazgül, “ Biz daima onunla sizin sorunlarınız için bir arada olduk. İnşallah 1 Nisan’dan sonra da sizlerle olacağız. Çünkü bu birliktelikte biz kendimizin sizlerden biri olarak görüyoruz. Bu gecede bu muhteşem toplantıyı düzenleyen gerek Av. Cumali Karavar gerekse Av. Mehmet Karavar kardeşlerime ve kanaat önderleri başlarında bulunan Ahmet Karavar dostuma teşekkür ediyorum. 31 Mart yerel seçimlerine giderken ülkemizin ve memleketimizin içerisinde bulunduğu durumu şöyle özetledik. Mesele memleket meselesi, mesele ülke meselesi dedik. Her ne kadar yerel seçim görülse de bu seçimlere genel bakmak lazım. Bu topraklarda daima dış güçlerin çeşitli oyunları oldu. 17-27 Aralık derken gezi olayları ve 15 Temmuz darbe yapmaya kalktılar ancak bu ülkeyi parçalamayı başaramadılar” dedi.



25 Mart 2019 Pazartesi 11:02

http://www.urfa63haber.com/haber/kirvar-asiretinden-beyazgule-tam-destek--10910.html