İNSANLARI KORKUTARAK OY ALMAYA ÇALIŞMAK AHLAKİ DEĞİLDİR

Saadet Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Halil Yiğit seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

İNSANLARI KORKUTARAK OY ALMAYA ÇALIŞMAK AHLAKİ DEĞİLDİR

Seçim çalışmaları kapsamında hayati harrani esnafını ziyaret eden Saadet Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Halil Yiğit vatandaşlarla da yakından ilgilenip vatandaşın derdini dinledi

Vatandaştan biri başkan adayına: mevsimlik işçiyiz biz gerçekten rezil olduk biz orda çadırlarda kalıyoruz rezillik içindeyiz burada ise torpil olmadan İŞKUR dan işçi olarak çalışacağız çalışamıyoruz torpil olmadan gerçekten değiştirmek zorundayız değiştireceğiz bu dönem inşallah dedi.

Vatandaşı dinleyen başkan adayı Halil Yiğit : biz bu sistemi değiştirmek için adayız adam kayırma değil liyakatli insanların, ehil insanların iş alınmalı öyle olduğu zaman zaten işsizlikte düşer çünkü torpille işe giren adam işi yapmıyor biliyoruz bir suru yandaş aydan aya gider maaşını bankadan çeker ama işe gitmez.

Çalışmalarına devam ederken konuştuğu bir ihtiyar: ben size oy verirsem benim ihtiyarlık maaşım gider. Demesi üzerine başkan adayı Halil Yiğit şöyle cevap verdi: amca senin maaşını devlet veriyor partiler vermiyor kim seçilirse seçilsin senin maaşın kesilmez çünkü o maaş ihtiyarlık maaşı ve sen ihtiyarsın kesemezler. Bu bir hizmet yarışıdır yalanla tehditle oy almaya çalışmak hem ahlakı değil hem de karşı tarafın ne kadar acizleştiğini göstermektedir.

Bizim kulağımıza başka başka bilgiler geliyor ama değiştireceğiz inşallah.



19 Mart 2019 Sal� 14:11

http://www.urfa63haber.com/haber/insanlari-korkutarak-oy-almaya-calismak-ahlaki-degildir-10885.html