Muhtar Adayı DAĞ, seçim çalışmalarına devam ediyor!

31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin yaklaştığı şu günlerde Eyyübiye ilçesine bağlı Osmanlı Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim DAĞ, seçmenlerini gezmeye ve onlardan fikir almaya özenli bir şekilde devam ediyor.

Muhtar Adayı DAĞ, seçim çalışmalarına devam ediyor!

Muhtar Adayı DAĞ; adaylığını açıkladığı günden beri mahalleyi karış, karış dolaşarak sorunları yerinde inceleyip notlarını aldığını ve adaylık sürecinde muhtar azalarıyla birlikte seçmenleri gerek evlerinde gerek iş yerlerinde ziyaret ediyor onlarla ile istişare yapıyorum. İnsanlık gereği herkes her konuda her şeyi bilmez illaki benimde mahallemde bilmediğim durumlar vardır bunu da mahalle sakinlerimle görüşerek mahallemle ilgili her alanda seçimi kazandığım taktirde fikir sahibi olmuş olacağını belirti.

DAĞ; Rahmetli babamda yıllarca muhtarlık yaptı yani anlacağınız ben bu işe yapancı değilim, tabiki babam dönemindeki yaşam şartları ile şimdiki şartlar bir değil yaşam tarsları bir değildir. O yüzdendir ki Ziyaret ettiğim mahalle halkımdan nasıl bir muhtar istediklerini soruyorum ve onların isteklerini karşılayabileceğimden son derece eminim diyen Osmanlı Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim DAĞ; Onlar beni destekledikleri müddetçe bende onlara mahallemizle ilgi olan her konuda çözüm olmaya hazırım. Bizleri evlerinde ve iş yerlerinde güler yüzle karşılayan mahalle sakinlerime çok teşekkür ederim, dedi.



19 Mart 2019 Sal� 10:40

http://www.urfa63haber.com/haber/muhtar-adayi-dag-secim-calismalarina-devam-ediyor-10880.html