BAŞKAN ADAYI YİĞİT, YETKİ VERDİKLERİMİZ SORGULANABİLMELİ

Seçim çalışmaları kapsamında Mance deresi sakinleriyle buluşan Saadet Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Halil Yiğit esnaftan destek istedi.

BAŞKAN ADAYI YİĞİT, YETKİ VERDİKLERİMİZ SORGULANABİLMELİ

Esnafın yoğun ilgisi ile karşılaşan başkan adayı Halil Yiğit şunları söyledi: biz diyoruz ki bu iş sadece belediye başkanları ile bilmiyor. Bugün 14 tane milletvekilimizden herhangi biri içeri girse hepimiz aya kalkıp önümüzü ilikliyoruz,bu bizim terbiyemizden, saygımızdan neden biz onu seçmişiz vekilimiz tayin etmişiz, meclise göndermişiz. Niçin bizim tercümanımız olsun bizim yerimize yetkiyi kullansın diye ama bu gün eğer şehrimiz bu durumdaysa geri bırakılmışsa bizim hesap sorabilmemiz de gerekiyor. Biz hakkımız savunmamız lazım sayın vekilim biz asılız biz sana oy verdik oraya gönderdik neden bu sorunlarımızı çözmedin neden bunları çözme noktasında adım atmadın diyebilmemiz lazım.

Şayet bunları diyebilseydik bugüne kadar belki ilçemiz başka konumda olurdu. İnşallah bundan sonraki süreçte biz diyoruz ki halkımız bilinçleniyor ben bu ışığı görüyorum ve bu noktada umutlanıyorum

İnşallah bundan sonraki süreçte hakkımızı arayacağız kim olursa olsun isterse babamızın oğlu olsun yetki verdiğimiz kim ise onu sorgulamamız lazım.



18 Mart 2019 Pazartesi 09:50

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-adayi-yigit-yetki-verdiklerimiz-sorgulanabilmeli-10872.html