BAŞKAN ADAYI YİĞİT BU GİDİŞATA DUR DİYECEĞİZ

Saadet Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Halil Yiğit Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

BAŞKAN ADAYI YİĞİT BU GİDİŞATA DUR DİYECEĞİZ

Saadet Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Halil YiğitSeçim çalışmaları kapsamında Eyyübiye ilçesinde bulunan imam keskin buğday pazarı esnafını ziyaret ederek pazarda bulunan Esnaflar ile görüşerek Eyyübiye ilçesi için yapılması gereken konular hakkında istişarelerde bulundu.

Saadet partisi Eyyübiye belediye başkan adayı Halil Yiğit Seçim çalışmaları esnasında Bir esnaf bu seçimde Saadet Partisinin alternatif parti değil çözüm partisi olacağına inandığı söyledi.

Başkan adayı Halil Yiğit Ülkede büyük bir ekonomik kriz var ama bu krize çözüm üretmek yerine kriz yok demek krizi daha derinleştiriyor tabi bunlar ulusal sorunlar ama yerelde de Eyyübiye ilçesi ve Eyyübiye halkı 3. Sınıf muamelesi görmesi ayrıca bir sıkıntı mesela Eyyübiye sınırları içerisinde hiç resmi kurumlarımız yok dedi.

Başkan adayı Yiğit açıklamalarına şu sözlerle devam etti “Belediyenin liyakatsiz ellerde olmasının sonucunda bir tarım arazımız imara açıldı oysa Eyyübiye ilçemizde tarım arazisi olmayıp imara elverişli çok arazimiz var. Biz bu gidişata dur diyeceğiz inşallah

Başkan adayı Yiğit İmam Keskin Buğday Pazarı Başkanı Kemal Uflaz'ı ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek esnafların sıkıntılarını ve bu sıkıntıları çözmek için görüş alışverişinde bulundu



15 Mart 2019 Cuma 11:15

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-adayi-yigit-bu-gidisata-dur-diyecegiz-10863.html