BAYIK VE ÖZCAN KARIŞ KARIŞ KIRSALI GEZİYOR

TBMM idare amiri ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan yaklaşan yerel seçimler öncesinde, AK Partili Hilvan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aslan Ali Bayık'a destek olmak için Hilvanlı seçmenlerle buluştu.

BAYIK VE ÖZCAN KARIŞ KARIŞ KIRSALI GEZİYOR

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Gençlik Kolları Başkanı, kadın Kolları Başkanı ve parti teşkilatı ile birlikte, Gölcük, Hanmağara, Çat, Ovacık, Çaltepe, Doğrular, Özveren, Ustahasan, Karapınar, Aşağıekece, Çamurlu, Uzuncuk, Akçakebir Kırsal Mahallerinde halkla buluşan TBMM İdare Amiri ve Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan "Bugün yerel seçim çalışmaları kapsamında Hilvan'ın kırsal mahalle sakinleriyle bir araya geldik. 31 Mart Yerel Seçimleri ülkemizin ve milletimizin geleceği açısından büyük önem taşıyor. Yaptığımız ziyaretlerde halkımızın büyük teveccühü ile karşılaşmak bizi çok mutlu etti. Belediye Başkanımız ve AK Parti Belediye Başkan Adayımız Aslan Ali Bayık'ın ilçeye bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler ortada. Adayımızın Allah'ın izniyle 31 Mart akşamı halkımızın da desteğiyle Hilvan'da zafer çıkışı yaparak yeni dönem için hazırlamış olduğu projeleri vatandaşlarımızın hizmetine sunacağından şüphemiz yok diyerek gayret ve samimiyetle 31 Mart Akşam’ına kadar çalmadık kapı kalmayana kadar destek turlarımız aralıksız devam edecek" açıklamasına bulundu.

 

Aday Adayı Toprak’tan Bayık'a Destek

 

Mahalli İdareler Seçimleri öncesi Ak Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı olan iş adamı ve kanaat önderi İzzettin Toprak, adaylık sürecinin belirlenmesinin ardından aday olmamasına rağmen AK Parti Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın seçim bürosuna giderek kendisine açık desteğini açıkladı.

 

Önümüzdeki seçimlerin Türkiye'nin var olma meselesi olduğunu açıklayan Toprak 'Önemli olan bizleri baskı altına almaya çalışan dış güçlere karşı Türkiye'nin güçlü bir devlet ortada kalmasıdır. Bunun için çalışmamız ve davamıza sahip çıkmamız lazım. Sırf Recep Tayyip Erdoğan'a karşı mücadele verip onu düşürmek için HDP ve CHP Saadet Partisi gibi bir partiyi bile yanlarına çekmiş. Dünyada bir güç ve kuvvet olan, kendi eksenine oturmuş ve artık hükmedebilen bir devlettir. Bu sebeple hepimiz devletimize ve bu partiye sahip çıkmalıyız' dedi.



14 Mart 2019 Per�embe 13:25

http://www.urfa63haber.com/haber/bayik-ve-ozcan-karis-karis-kirsali-geziyor-10859.html