BAŞKAN, BAYDİLLİ HAL PAZARI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli Sebze ve Meyve Hali esnafını ziyaret ederek hayırlı işler diledi ve 31 Mart seçimlerinde destek istedi.

BAŞKAN, BAYDİLLİ HAL PAZARI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli esnaf ziyaretleri kapsamında Şanlıurfa Sebze ve Meyve Hali esnafını ziyaret etti. Başkan Adayı Baydilli’ye AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti İlçe Başkanı Sait Ağan, ŞanlıurfaSebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Faruk Akbaş, belediye meclis üyesi adayları ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

Hal pazarı esnafıyla sebze ve meyve fiyatlarıyla ilgili sohbet eden ve bilgi alan Başkan Adayı Baydilli, esnafa Karaköprü’de yaptıkları çalışmaları ve yapacakları projeleri anlattı.

Karaköprü’ ye 3,5 yılda önemli yatırımlar yaptıklarını söyleyen AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli, bu hizmetin devamı ve ilçeyi Güneydoğu’nun parlayan yıldızı yapacak projeleri hayata geçirmek için 31 Mart seçimlerinde destek istedi.

Başkan Adayı Baydilli, “Her geçen yıl önemli bir büyüme gösteren Karaköprü’müzde yaptığımız çalışmalarla ilçemizin kalkınmasına katkı sağladık ve inşallah vatandaşımızın, esnafımızın desteğiyle bundan sonra da kalkındırmaya devam edeceğiz. İlçemiz için çok güzel projelerimiz var, iyi bir ekibimiz var. İlçemizi modern bir şehir, Güneydoğu’nun parlayan yıldızı haline getirmek için hizmet etmeye ve yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de AK Parti belediyeciliğinin getirdiği hizmetlerin ve yeniliklerin devamı için Cumhur ittifakı adaylarının desteklenmesi gerektiğini kaydetti.

Milletvekili Cevheri, “Biz tüm ilçelerimizde ve büyükşehirde çıkardığımız adaylarımıza güveniyoruz ve vatandaşa hizmetin en iyisini getirecek olan arkadaşlarımız aday olarak belirlendi. İnşallah 31 Mart’ta bu arkadaşlarımız göreve gelerek Şanlıurfa’ya hizmet edecekler” diye konuştu.

Başkan Adayı Baydilli, hal pazarı ziyaretinde esnafın talep ve önerilerini dinleyip not aldı.

 



13 Mart 2019 �ar�amba 13:17

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-baydilli-hal-pazari-esnafini-ziyaret-etti-10855.html