YİĞİT'İN SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Saadet Partisi Eyyübiye ilçe Belediye Başkan Adayı Halil Yiğit'in seçim bürosu açılışı mitinge dönüştü.

YİĞİT'İN SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI  MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Saadet Partisi Eyyübiye ilçe belediye başkan adayı Halil Yiğit'in seçim büro açılışı bugüne kadar yapılan seçim bürolarının açılışının aksine mitinge dönüştü. 

Eyyüp Peygamber Makamının karşısında seçim bürosu olarak kurulan devası çadırda seçim çalışmalarını yürüten Saadet Partisi Belediye Başkan adayı yiğit düzenlemiş olduğu açılışa Saadet Partisi il başkanı M. Niyazi Yanmaz, Büyükşehir belediye başkan adayı Sebahattin Cevheri, Haliliye Belediye başkan adayı Mustafa Hekimoğlu ve yeni göreve gelen Karaköprü ilçe başkanı Kasım Şaşkın katıldı.   

VURGUNA, TALANA DEĞİL HİZMET İÇİN GELİYORUZ 

Eyyübiye ilçe belediye başkan adayı Halil Yiğit açılışa katılarak alanı dolduran partililere Türkçe, Kürtçe ve Arapça ile Üç Dilde selamlayarak konuşmasını yaptı Başkan adayı Yiğit yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi “bizler vurguna, talana, yolsuzluğa ve israfa son vermek için Eyyübiye ve Eyyübiye’lilere daha iyi hizmet etmek için bu göreve talip olduk.

Bugüne kadar Eyyübiye hep ötekileştirilmiştir, bizler geldiğimizde tüm resmi kurumlarla istişareli bir şekilde Eyyübiye ilçesinde olması gereken tüm devlet kurumlarının binalarını Eyyübiye sınırlarının içine alacağız, Eyyübiye ve Eyyübiyelilerin faydası için yapılması gereken tüm projeleri faaliyete koymak için 31 Mart’a yapılacak olan Belediye seçiminde sizlerin oylarına ve dualarına talibim” dedi.  

 

Konuşmanın ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleş

 



11 Mart 2019 Pazartesi 15:51

http://www.urfa63haber.com/haber/yigitin-secim-burosu-acilisi--mitinge-donustu-10851.html