ŞANLIURFALILAR CUMHURBAŞKANINI BAĞRINA BASTI

Seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa'da düzenlenen mitinge onbinlerce Şanlıurfalı katıldı.

ŞANLIURFALILAR CUMHURBAŞKANINI BAĞRINA BASTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart’ta yapılacak olan yerel yönetimler seçim çalışmalarını sürdürmek ve 2019 yılı Göbeklitepe Yılı ilan edilmesinden dolayı Göbeklitepe'nın tanıtımını yapmak için Şanlıurfa'ya geldi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan alanı dolduran vatandaşlara son günlerde kurulan tuzaklara ve oynanan oyunlara karşı uyanık olmalarını istedi. Aday gösterilmeyen aday adaylarına seslenerek bu süreçte bu trende inen birdaha binemez bunlarda dava anlayışı yok bunlarda koltuk davası var dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ak Parti'den aday olmayanların seçmenlere oyunuzu bize verin seçilirsek Ak Parti'ye geçeceğiz bu sözlere itibar etmeyin dedi. 

Miting kalabalık olmasından dolayı baygınlık geçiren çok partili alanda kurulan sağlık çadırında ilk müdahaleler yapıldı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan alanana gelen bayanlara Çay dagitirken gençlere ise Kitap dağıtıldı. Miting bitiminden sonra Göbeklitepe açılışı için Şehir merkezine 18 KM uzakliginda bulunan Öruncek mevkiinde bulunan Göbeklitepe’ye gitti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği kapsamında 11 Nisan Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenecek etkinliklere katılacak



8 Mart 2019 Cuma 18:06

http://www.urfa63haber.com/haber/sanliurfalilar-cumhurbaskanini-bagrina-basti-10844.html