AK ADAY KUŞ’A KIRSALDA TAM DESTEK

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, 31 Mart yerel seçim çalışmalarını kırsal mahallelere yoğunlaştırdı.

AK ADAY KUŞ’A KIRSALDA TAM DESTEK

Milli Park Tektek Dağları yamaçlarında yer alan kırsal mahalleleri teker teker dolaşarak AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve kendisine destek ve dua isteyen Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş’a kırsal mahalle sakinleri tam destek sözü verdi.

 

Altıntepe, Yukarı Yazıcı, Aşağı Yazıcı, Hamzababa, Yolbaşı, Büyük Otluca, Aşağı Koçlu, Yukarı Koçlu, Keskin ve İkizce Mahallelerini ziyaret eden Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş gezisi sırasında karşılaştığı çocuklara oyuncak dağıttı, kanaat önderlerini ziyaret etti ve onlarla hatıra fotoğrafı çekti.

 

KUŞ: EYYÜBİYE KIRSALINDAN DESTEK SÖZÜ ALDIK

 

Eyyübiye’nin Tektek Dağları yamacında yer alan kırsal mahalleleri gezdiklerini ve destek sözü aldıklarını ifade eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, “Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yola çıkıyoruz. 31 Mart yerel seçimleri için gezdiğimiz kırsal mahallelerde kanaat önderlerinden, muhtarlardan ve seçmenlerden destek istiyoruz. Partimize ve şahsımıza gösterilen teveccüh bizleri mutlu etmiştir. Seçim çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. İnşallah 31 Mart yerel seçimlerine kadar sıkmadık el bırakmayacağız ”dedi.

 

KUŞ: EYYÜBİYE’DE HAYVANCILIĞI CANLANDIRACAĞIZ

 

Bir kısmı milli park olan Tektek Dağlarını bakanlıkla görüşerek hayvancılığa kazandırmayı hedeflediğini belirten AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, “Tektek Dağlarını bakanlıkla görüşerek hayvancılığa elverişli hale getirebiliriz. Kentimizde hayvancılık önemli bir gelir kaynağı durumunda. Bunu ilçemizde de canlandırmak için gerekli girişimleri yapacağız” diye konuştu.

 

 



5 Mart 2019 Sal� 11:33

http://www.urfa63haber.com/haber/ak-aday-kusa-kirsalda-tam-destek-10825.html