BEYAZGÜL’E DESTEKLER ARTARAK DEVAM EDİYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve beraberinde Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat ile birlikte seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

BEYAZGÜL’E DESTEKLER ARTARAK DEVAM EDİYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Beyazgül, gündüz yoğun programlarının ardından geceleri birden fazla ev toplantılarına katılarak seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Beyazgül 31 Mart seçimleri için Ak Partiden Bozova Belediye Başkan Aday Adayı olan Mahmut Atçı’nın düzenlemiş olduğu toplantıya katıldı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Beyazgül, toplantının düzenlenmesinde emeği geçen başta Mahmut Atçı’ya akrabalarına ve dostlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

BEYAZGÜL URFA’NIN SORUNLARINI KONUŞTUK 

Düzenlenen toplantıda Şanlıurfa’nın sorunlarını konuştuklarını belirten AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Beyazgül, “Belediye başkan aday adayları, meclis üyesi adayları ve çok sayıda davetlinin katılımıyla Mahmut Atçı kardeşimiz tarafından düzenlenen toplantıda Şanlıurfa’nın sorunlarını konuştuk” dedi.

 

AK Parti Bozova Belediye Başkan Aday Adayı Mahmut Atçı, toplantı sonunda AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Beyazgül’e ve Haliliye Başkan Adayı Canpolat’a davetlerini kırmayarak geldikleri için teşekkür etti.

 



5 Mart 2019 Sal� 11:29

http://www.urfa63haber.com/haber/beyazgule-destekler-artarak-devam-ediyor-10824.html