CANPOLAT ÖĞRENCİLERİN DAVETİNE DUYARSIZ KALMADI

AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Canpolat, sosyal medya ile davet eden gençlere konuk oldu;

CANPOLAT ÖĞRENCİLERİN DAVETİNE DUYARSIZ KALMADI

Haliliye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gündüz esnaf ziyaretleri, gece ev toplantıları ile çalışmalarını devam ettiren Başkan adayı Canpolat, kendisini sosyal medya ile çaya davet eden gençlerin evlerine simit alıp gitti. Gecenin sonunda da kendisine yumurtalı köfte yoğurtan ev sahibi gençlerle birlikte köfte yiyip, sohbet ettiler.

AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, gençlerin sosyal medya ile davetlerine icabet ettiğini belirterek, “Çaya davet ettiler, simidimizi alıp gittik” diyerek, gecenin sonunda finali de kendisine yumurtalı köfte yoğurtarak yaptıklarını söyledi.

 

AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat yapılan ev ziyaretleri ile ilgili şu açıklamada bulundu, “Dün gece sosyal medya üzerinden bizleri evine çay içmeye çağıran genç kardeşimizin davetine, taze simidimizi alarak gittik. Haliliye’de hep birlikte kocaman bir aileyiz. Gençlerimizin heyecan ve azmi muhteşemdi. Yenişehir mahallemizde gecenin sonunda finali gençlerle yumurtalı köfte yaparak bitirdik” dedi.



28 �ubat 2019 Per�embe 08:15

http://www.urfa63haber.com/haber/canpolat-ogrencilerin-davetine-duyarsiz-kalmadi-10806.html