BİNİESET AŞİRETİNDEN BAŞKAN ADAYI KUŞ’A TAM DESTEK

Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş Seçim Çalışmalarına aralıksız devam ediyor

BİNİESET AŞİRETİNDEN BAŞKAN ADAYI KUŞ’A TAM DESTEK

Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş ile Belediye Meclis Üyesi Adayları Ahmet Çoban Ali Çiftçi ile birlikte 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Eyyübiye’nin kırsal Umuroba Mahallesine giderek burada Akar ailesi tarafından düzenlenen toplantıya yörenin kanaat önderleriyle bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, kendisine destek sözü veren Umurobalılara teşekkür etti.

Başkan Adayı Kuş gerçekleşen toplantı sonucunda şu açıklamada bulundu “Umuroba Mahallesinde Binieset ailesinin Kanaat Önderlerinden Zahit amcanın konuğu olduk. Sağ olsun bizleri ağırladılar. 31 Mart yerel seçimlerinde bize destek sözü verdiler. Ben kendilerine bu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Adayı Kuş’a ziyareti sırasında eşlik eden Belediye Meclis Üyesi Adayı Ali Çiftçi, “Başkan Adayımız Mehmet Kuş ile birlikte kırsal mahalleleri geziyoruz. Bu kapsamda Umuroba’da Binizet ailesinin büyüklerini ziyaret ettik. Destek sözü aldık. Bu bölgeden inşallah AK Partiyle tam destek çıkacaktır.” diye konuştu.



26 �ubat 2019 Sal� 13:36

http://www.urfa63haber.com/haber/binieset-asiretinden-baskan-adayi-kusa-tam-destek-10802.html