SAADET PARTİSİ SEÇİM STARTINI VERDİ

Saadet Partisi Şanlıurfa Belediye Başkan Adayları ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte ilk istişare toplantısı yapıldı.

SAADET PARTİSİ SEÇİM STARTINI VERDİ

Gerçekleşen toplantıya Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı M. Niyazi Yanmaz, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri, Haliliye Belediye Başkan Adayı Eczacı Mustafa Hekimoğlu, Karaköprü Belediye Başkan Adayı Essum Saatçi Aslan, Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Halil Yiğit ve Saadet Partisi SKM Başkanı Kasım Karadaş’ın yanı sıra 3 merkez ilçede aday olan Belediye Meclis Üyesi adayları tam kadro katıldı.

31 Mart 2019 'da yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını sürdüren Saadet Partisi 3 Merkez ilçede Aday olan Belediye Meclis Üyeleri ile istişare toplantısı yaparak seçim startını vermiş oldu.

Saadet Partisi SKM Başkanlığı tarafından organize edilen toplantıda kısa bir açıklama yapan Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri, “31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yer seçim çalışmaları kapsamında 3 Merkez ilçe Belediye Başkan Adaylarımız ve Belediye Meclis Üyesi Adaylarımız ile birlikte ilk defa bir araya gelerek seçim startını vermiş olduk hepimizin gayesi yeni ve güzel bir Şanlıurfa olduğunu ifade etti. “

Başkan adayı Cevheri açıklamasına şu ifadeller ile devam etti “Şanlıurfa, Türküyle, Arabıyla, Kürdüyle, Zazasıyla ve Alevisi ile ortak bir paydada yaşanan bir mozaik olarak karşımıza çıkmaktadır. 2 Milyon kişinin yaşamış olduğu şehirde herkesin Belediye Başkanı olmak için yola çıkmış bulunmaktayız. Ben bu minvalde bugün bu toplantımıza katılan herkese teşekkür ediyorum dedi.

Tüm ilçe Adaylarının ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sabahattin Cevheri’nin katılımıyla yapılan genel toplantının ardından, İlçe Belediye Başkan Adayları kendi Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla görüşmeler gerçekleştirip seçim için program ve yol haritaları hakkında istişareler yapıldı.



25 �ubat 2019 Pazartesi 09:06

http://www.urfa63haber.com/haber/saadet-partisi-secim-startini-verdi-10796.html