ÇATININ EYYÜBİYE ADAYI TAMAM GİBİ

Şanlıurfa'da oluşan çatı adayları Saadet Partisi Tarafından tek tek açıklanmaya başlandı

ÇATININ EYYÜBİYE ADAYI TAMAM GİBİ

Şanlıurfa'da 31 Mart’ta yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçiminde oluşan çatı adayları Saadet Partisi adayı olarak seçime girecek. 

Haber Merkezimiz tarafından çatı adayı olarak Saadet Partisinden merkez ilçelerde göstereceği aday adayların resmi açıklama yapılmadan takipçilerimize duyurmuştuk. Bugünde Eyyübiye Belediye Başkan adaylığı için Ak Partiden Eyyübiye Belediye Başkanlığına müracaatta bulunan aday adayların arasında yoğun görüşmeler devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Aday adayı Süleyman Elgün ile yapılan görüşmede bir sonuç çıkmayınca gözler diğer aday adaylara çevrildi bazı adayların Cuma gününe kadar süre istemesi Bazı adaylar ile Bizzat Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sebahattin Cevheri tarafından görüşmeler titizlikle yürütülüyor.

Son görüşülen isim Eyyübiye ilçesinin çok yakinen tanıdığı bir isim yapılan görüşme sonucunda olumlu yönde ilerleme sağlandığı gelen duyumlar arasında.

Bu adayın açıklanması ile Eyyübiye ilçesinde 31 Mart'ta yapılacak seçim çok renkli ve yoğun rağabettin yaşayacağı gibi görünüyor.



14 �ubat 2019 Per�embe 17:08

http://www.urfa63haber.com/haber/catinin-eyyubiye-adayi-tamam-gibi-10763.html