BAŞKAN BAYIK, GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ OLUŞTURACAĞIZ

Başkan Bayık, AK Parti’nin 2004'te yerel yönetimlere taşıyan ruh canlandırılacak.

BAŞKAN BAYIK, GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNİ OLUŞTURACAĞIZ

31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Yönetimlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hedeflediği yeni yöntemle hedeflenen gönül belediyeciliği  Ak Parti Hilvan Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık tarafından uygulanarak çalışmalara aralıksız devam ediyor. 

Başkan Bayık AK Parti’nin 2004'te başlayan ve marka haline gelen "AK Parti belediyeciliği" hizmetler bazında günün koşullarına göre revize edilerek Vatandaş ile bütünleşmiş ruh ile Hilvan ilçesini ve Hilvanlıları yeniden yeni hizmetlerle buluşturacağını belirti.

ESNAFLA KAHVALTI

Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık Sabahın erken saatlerinde ilçeye bağlı Bağlar Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek burada bulunan esnafı ziyaret edip sabah çayını esnaf ile içip sorunları dinleyip çözüm için istişarelerde bulundu.

KİMİN İHTİYACI VAR, BİLİNECEK

Belediye Başkan Adayı Aslan Ali Bayık sokakta karşılaştığı Vatandaşlar ile sohbet ederek Mahallede bulunan Yardıma ihtiyacı olan, yoksul vatandaşlar hakkında bilgi alındı. Tespit edilen Vatandaşların İhtiyaçlarına göre hemen yardım edecek.



14 �ubat 2019 Per�embe 11:10

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-bayik-gonul-belediyeciligini-olusturacagiz--10762.html