AKÇAKALE’MİZİN HUZURU HERŞEYDEN DAHA ÖNEMLİDİR

Akçakale mevcut belediye başkanı ve Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Abdülhakim Ayhan’a yoğun sevgi seli devam ediyor.

AKÇAKALE’MİZİN HUZURU HERŞEYDEN DAHA ÖNEMLİDİR

Akçakale mevcut belediye başkanı ve Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Abdülhakim Ayhan tıpkı seçim sürecine girilmeden önceki gibi ilçe genelinde kırsal ve merkez mahalle ayrımı yapmadan vatandaşlarla bir araya gelip talep ve istekleri dinlerken; 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde de kendisi ve partisi için destek istiyor.

Dün akşam saatlerinde ise her belediye başkanı veya belediye başkan adayının başına gelmesi zor olan bir durum meydana geldi. Akçakale Devlet hastanesi yakınındaki evinde Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ı farklı aşiret ve ailelere mensup yaklaşık 500 kişi sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek. “Başkan Ayhan” “Dik Dur Eğilme Akçakale Seninle” ve “Akçakale’de ki Huzurun Teminatı” sloganları eşliğinde ziyaret gerçekleştirdiler.

Sloganların duyulması üzerine vatandaşları slogan atıkları cadde üzerinde karşılayan Başkan Ayhan yoğun kalabalığın içine girerek kendisine destek için gelen vatandaşlarla birer birer selamlaşarak kucaklaştı. Ardından onları evine davet eden Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan yaptığı açıklamada; “Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Buraya kadar gelip bana olan sevginizi göstermeniz beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Allah hepinizden razı olsun. Sizlerdeki bu coşku ve heyecanı görünce daha çok motive oluyor ve ilçeme daha fazla katkıda bulunmak istiyorum. Sizlerden tek ricam kardeşlik ve dostluk hukukunu kendimize şiar edinen bir seçim süreci geçirmektir. Akçakale’mizin huzuru a partisi ve b partisinden daha önemlidir. Bir birimizi kırmadan içitmeden güzel bir seçim süreci geçireceğimizi ümit ediyorum. Hepinize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

Yoğun kalabalık yapılan mırra ikramı ve çay ikramından sonra Başkan Ayhan’a tam destek vereceklerini belirterek ziyaretlerini noktaladı.



12 �ubat 2019 Sal� 15:15

http://www.urfa63haber.com/haber/akcakalemizin-huzuru-herseyden-daha-onemlidir-10750.html