MENDERES ATİLLA, ZAFER İNANANLARIN OLACAKTIR

Demokrat Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Menderes Atilla, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken Atilla'ya destekler de çığ gibi büyüyor.

MENDERES ATİLLA, ZAFER İNANANLARIN OLACAKTIR

Karatay ve Alkan aileleri geçen seçimde olduğu gibi 31 Mart'ta da kendilerine destek olacaklarını ifade eden Atilla,"Bu seçimde de yine bize destek kararı aldılar. Bu dostlarımız bizlerle olduğu müddetçe sırtımız yere gelmeyecektir. İnşallah 31 Mart gecesi de zafer inananların, sizlerin olacaktır."

5 yıllık belediye başkanlığı sürecinde Ceylanpınar'a büyük hizmetler kazandırdığını belirten Atilla, adeta Ceylanpınar'ın çehresini değiştirdiğini söyledi. Bir çok hizmeti büyük gayret ve mücadeleler neticesinde Ceylanpınar'a kazandırdığını vurgulayan Atilla, şunları söyledi:

"5 yıl önce Ceylanpınar Belediyesini devraldığımızda burası büyük bir köy gibiydi. 5 yılda Ceylanpınar'a 50 yılda gelmeyecek hizmetleri getirdik. Hepsini de dilenerek getirdik. 5 yıllık belediye başkanlığı dönemimde rahat 2 yılı ilçe dışında geçmiştir. Bakanlıklar, genel müdürlükler, büyükşehir belediyeleri gezerek ilçemize yatırımlar getirmeye çalıştık. Şu anda Ceylanpınar batının bir ilçesi görünümüne kavuştu. Yaptıklarımız hepsi göz önünde. Kültür Evlerinden, gençlik merkezinden, parklarından, yollarından, su şebekelerinden, kırsal yol ağlarından bunların hepsi bizim dönemimizde yapıldı. Devlet hastanesi sorunu vardı. Yatak sayısı nüfusa göre belirlenir. Harran'la nüfusumuz birbirine yakın olmasına rağmen Harran'ın hastanesi 75 yataklı, bizimkisi ise 150 yataklı. Bunların hiç birisi kendiliğinden olmadı. Bizim mücadelemiz neticesinde oldu. Tapu sorunumuzda vardı. Kadastro çalışmaları da tamamlandı. İnşallah seçimde hemen sonra Ceylanpınarlılar 50 yıldır oturdukları evlerinin tapularını alacaklardır."

31 MART'TA KARDEŞLİK KAZANACAK

31 Martta Ceylanpınar'da huzur ve kardeşliğin kazanacağını ifade eden Atilla, "Atilla demek hizmet demek, Atilla demek huzur ve kardeşlik demek. İnşallah 31 Martta yapılacak seçimde Ceylanpınarlılar huzurdan ve kardeşlikten yana olacaklardır. İnşallah önümüzdeki dönemde de Ceylanpınar'ın eksikliklerini tamamlayacağız. Büyük bir organize sanayi bölgesi kurarak gençlerimize iş imkanı sağlayacağız.



12 �ubat 2019 Sal� 13:28

http://www.urfa63haber.com/haber/menderes-atilla-zafer-inananlarin-olacaktir-10748.html