Halfetili AK aday Albayrak destek turunda

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Şeref Albayrak, 31 Mart seçimlerinde AK Partiden aday gösterilmesinin ardından seçim çalışmalarına hızlı başladı ve ilk günden beri vatandaşları ziyaret ederek destek arayışını sürdürüyor. AK Başkan adayı Albayrak, memlekete hizmetin particilikten geçmediğini, ancak gönül işi olduğunubelirterek, gönül belediyeciliğini de AK kadroların gerçekleştirdiğini söyledi.

Halfetili AK aday Albayrak destek turunda

Halfeti'nin geleceği için hep birlikte çalışma sözünü aldık

Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Muzaffer Kurt ile beraber Halfeti ilçesi Fıstıközü, Sütverenve BağlıcaMahallelerini ziyaret ettiklerini belirten AK Parti Halfeti Belediye Başkan adayı Şeref Albayrak, “Mahallemizde vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Vatandaşlarımızdan Halfeti'nin geleceği için hep birlikte çalışma sözünü aldık. Gösterdikleri yakın ilgiden dolayı gönülden şükranlarımı sunarım. Bu arada; Fıstıközü Mahalle sakinlerimizden Ferudun Yaman’ın vefatı münasebetiyle Yaman ailesine, SütverenMahalle sakinlerinden Aziz Kalender’in vefatı nedeniyle Kalender ailesine ve Bağlıca Mahalle sakinlerinden Aynur Dönmez’in vefatı nedeniyle Dönmez ailesinetaziye ziyaretinde bulunduk. MerhumlaraAllah’tan rahmet,kederli ailelerine baş sağlığı dileklerimizi ilettik” dedi.

 Hep birlikte hizmete devam edeceğiz

Yunus Emre’nin; “Gelin tanış olalım, İşi kolay kılalım, Sevelim sevilelim, Dünya kimseye kalmaz” sözlerini hatırlatan AK Parti Halfeti Belediye Başkan adayı Şeref Albayrak, “Sizlerin duasıyla, desteğiyle bu yola çıktık. Gönüllerdeki sevgiyi her geçen gün ziyadeleştirip sevgiyle, muhabbetle sizlere hizmet edeceğiz. Herkes çok iyi biliyor ki; gönlü güzel insanların şehridir Halfeti. Biz bu şehre gönül verdik. Bu şehir için gece gündüz çalışacağız; çalmadık kapı, sıkmadık el, girmedik gönül bırakmayacağız. Bizi bu göreve Halfeti’ye, Halfetililere hizmet edelim diye aday gösterdiler. Allahu Teâla’nın izniyle, sizlerin de desteğiyle inşaallah 31 Mart gecesi particilik yapmadan oylarımızı aday gösterildiğim AK Partiye vererek yeniden Belediye Başkanı seçeceksiniz ve hep birlikte hizmete devam edeceğiz” diye konuştu.

 Cami, Taziye Evi, Stabilize yol çalışmaları devam ediyor

Seçim çalışmalarını mahalle Mahalle gezerek, esnaf ziyareti yaparak, çalmadık kapı kalmayıncaya kadar sürdüreceğini belirten AK Başkan adayı Albayrak, “Belediyemiz tarafından Beyburcu mahallemizde camii ve taziye evi inşaat çalışmalarında incelemelerde bulunduk. Belediye Fen İşleri sorumlumuz, inşaatın camii ve taziye evi olacak şekilde iki ayrı bölümden oluşacağını ve kısa süre içerisinde tamamlanarak mahalle sakinlerimizin hizmetine sunulacağını belirttiler. Bu durum bizleri biraz daha mutlu etmiştir. Yine Bozyazı,Salmanlı,Saluca,Kurugöl ve ArgılMahallelerimizdeki muhtelif yerlerde stabilize yol yapım çalışmaları devam etmektedir” diyerek Dünyanın en büyük Turizm Fuarlarında Halfeti’mizi tanıttıklarını ve bu yıl gerçekleşen 2019 Emitt Turizm Fuarı’nda da Halfeti Standı açtıklarını hatırlattı.

Görüş, öneri, istek ve şikâyetlerinizi bekliyoruz

AK Parti Halfeti Belediye Başkan adayı Şeref Albayrak, Halfetililerinkendilerine ait WhatsApp Linkindenve Sosyal Medya Hesaplarından görüş, öneri, istek ve şikâyetlerini bildirebileceklerini söyledi.

 



7 �ubat 2019 Per�embe 11:26

http://www.urfa63haber.com/haber/halfetili-ak-aday-albayrak-destek-turunda-10734.html