CUMHUR İTTİFAKINA ÇIĞ GİBİ DESTEK

Mhp ve Ak Partinin cumhur ittifakı kapsamında Harran ilçesinde gösterdikleri ortak aday Mahmut ÖZYAVUZ'a destekler çığ gibi büyüyor. Akşam saatlerinde Harran ilçesine bağlı Giyimli, Kuruyer,Balgat,Gazlıkuyu İmambakır mahallelerinden vatandaşlar Mahmut ÖZYAVUZ'un seçim bürosunu ziyaret edip desteklerini açıkladı.

CUMHUR İTTİFAKINA ÇIĞ GİBİ DESTEK

Harran ilçesine bağl  Demirli, Yenice, Çiçek, Ceylangözü, Damlasu, Başak, Küçükyıldız, Tanınmış, Kaymaklı, Şuayb şehri, Abuncur, Aşağı kesmekaya, Yukarı Kesmekaya, Türkoğlu mahallelerinden Duveçet, Biniyusuf, Bini imhimmed, Şibil ve Biniemir aşiretlerine mensup vatandaşlar'da Mahmut ÖZYAVUZ'un seçim bürosuna gelerek desteklerini açıkladı.

Grup adına açıklama yapan şeyh Rezzak OK " Bugün burda bulunma sebebimiz Genel Başkanımız Sn.Devlet BAHÇELİ ve Türkiye Başkanımız Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN'ın cumhur ittifakı kapsamında ortak aday olarak gösterdikleri Mahmut ÖZYAVUZ'u desteklemek ve ittifakın Harran ilçesinde başarılı olup rekor kırması için hepimizin sahada çalışacağını belirtmek isterim. Gördüğünüz gibi bugün bu seçim ofisinde tüm aşiretlerden kardeşlerimiz bulunmakta olup, Mahmut ÖZYAVUZ'un da eşit hizmet ilkesi ile tüm kesimlere hitap edeceğine inanıyoruz."Dedi

 

Mahmut ÖZYAVUZ'da yaptığı açıklamada "Bugün Harran ilçemizin çeşitli mahallelerinden farklı aşiretlerden kardeşlerim, amcalarım Cumhur ittifakına ve bana desteklerini açıklamak üzere seçim büromuzu ziyaret ettiler. Tüm Harran'lı kardeşlerimizle birlikte bir olup hem cumhur ittifakının başarısı için çalışacağız, hem Harran ilçemizde eşit hizmet ilkesiyle Harran'ın hizmetkarı olacağız." Dedi.



5 �ubat 2019 Sal� 23:50

http://www.urfa63haber.com/haber/cumhur-ittifakina-cig-gibi-destek-10723.html