BAŞKAN ADAYI KUŞ’TAN ŞEYHANLILAR FEDERASYONA ZİYARET

Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, Şeyhanlılar Federasyonunu ziyaret ederek, 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

BAŞKAN ADAYI KUŞ’TAN ŞEYHANLILAR FEDERASYONA ZİYARET

Şeyhanlılar Federasyon Başkanı İsmail Şeyhanlı'nın düzenlediği toplantıda yüzlerce üye ile bir araya gelen AK Başkan Adayı Kuş destek toplantısından dolayı Şeyhanlı federasyonuna ve şeyhanlı aşiretine teşekkür etti. 

Şeyhanlı aşiretine mensup üyelerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, “ Bizleri davet eden Şeyhanlılar Federasyonu Başkanı İsmail Şeyhanlı ve şahsında tüm yönetim kurulu üyelerine böylesi kapsamlı bir toplantı düzenledikleri için teşekkür ediyorum. 31 Mart 2019 da gerçekleştirilecek seçimde bize sonuna kadar destek vereceklerini söylediler. Bu önemli kararlarından dolayı kendilerine ve üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Toplantıya katılarak Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Memet Kuş’a destek sözü veren Kotanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Basyan, AK Başkan Adayı Kuş ile dostluklarının eskiye dayandığını belirterek, “Merhum Mustafa Kuş bölgenin sevilen simalarından biriydi. Mehmet Kuş’un vefat eden babasını tekrar rahmetle anıyoruz. Mehmet Kuş’un babasının izinden gideceğinden endişemiz yoktur. Ona olan desteğimiz sonuna kadar devam edecektir” diye konuştu.

Kotanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Leyla Dusak ise yaptığı konuşmada, toplantıya katılım sağlayan Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Memet Kuş’a minnettarlık duyduklarını ve sonuna kadar destek verdiklerini söyledi.

 

 

Şeyhanlılar Federasyonu ziyaretine AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve il yönetim kurulu üyeleri de katıldı.



5 �ubat 2019 Sal� 13:13

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-adayi-kustan-seyhanlilar-federasyona-ziyaret-10721.html