SAADET PARTİSİNDEN ABDÜLHAKİM AYHAN AÇIKLAMASIN

Akçakale mevcut belediye başkanı ve Saadet Partisi belediye başkan adayı Abdülhakim AYHAN hakkında çıkan spekülatif haberler için bir açıklama yayımlandı.

SAADET PARTİSİNDEN ABDÜLHAKİM AYHAN AÇIKLAMASINSaadet Partisinden yapılan açıklamada, Son günlerde Partimizin 31.03.2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde daha önceden açıkladığımız halde Akçakale Belediye Başkan adayımız olan Abdulhakim Ayhan bey için bazı spekülatif haberler çıktığını gördük.Aşağıda görülen Genel Merkezimizin bize ulaşılan evrakından da anlaşılacağı gibi Akçakale İlçemiz için bu yerel seçimlerde adayımızı Sayın Abdulhakim Ayhandır. Kamuoyuna duyurulur, denildi. 

Yerel seçimler öncesi kurulan partiler arasındaki ittifaklardan veya aday gösterilmediği için partilerinden istifa edip başka partilereden aday olanlar oldu.

Bunlardan biride Şanlıurfa Akçakale belediye başkanı Abdulhakim AYHAN oldu. 

AYHAN 2009 yerel seçimden Ak partiden aday adayı olup ve aday gösterilmeyince istifa edip Saadet Partisinden seçime girip seçimi kazanan AYHAN seçimin ardından Saadet Partisinden istifa edip AK Partiye geçti.  2014 yerel seçimlerinde AK Parti’den Akçakale Belediye Başkanı seçilen Abdulhakim Ayhan 2019 yapılacak olan yerel seçimden yeniden Akçakale belediye başkanaday adayı oldu, adayı gösterilmeyince AK Parti’den istifa ederek Saadet Partisi’ne katıldı.

Ayhan 31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisinin Şanlıurfa Akçakale ilçesinin Belediye Başkan Adayı oldu.

ABDULHAKİM AYHAN KİMDİR?

Abdulhakim Ayhan 1974 doğumlu olup İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun olmuştur. Ayhan evli ve 3 çocuk babası Arapça, Kürtçe ve Rusça, bilmektedir. (HABER MERKEZİ)

 



5 �ubat 2019 Sal� 12:51

http://www.urfa63haber.com/haber/saadet-partisinden-abdulhakim-ayhan-aciklamasin-10720.html