SAĞLAM, MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN BAŞVURUSUNU GERİ ÇEKTİ!

Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Sağlam, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için vermiş olduğu AK Parti Eyyübiye Belediye Meclis Üyeliği dilekçesini geri çekmek için müracaat etti.

SAĞLAM, MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN BAŞVURUSUNU GERİ ÇEKTİ!

Geçtiğimiz günlerde adı Eyyübiye Belediye Başkanlığı için çatı adayı olarak geçen Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Sağlam, AK Parti Eyyübiye Belediye Meclis Üyeliği için vermiş olduğu dilekçesini geri çekti. AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığına belediye meclis üyeliği için vermiş olduğu başvuru dilekçesinin çekilmesi için yeniden müracaat eden Sağlam dilekçesinde şu ifadelere yer verdi: “Yaptığım değerlendirmeler sonucu 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için belediye meclis üyeliğine başvuru dilekçemi geri çekiyor. Gereğini arz ederim.”

Sağlam’ın dilekçesini geri çekmesiyle birlikte ‘Eyyübiye Belediye Başkanlığı için çatı adayı olabilir’ iddiası biraz daha güçlendi. Sağlam’ın bu konuya ilişkin nasıl bir karar vereceği ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. 



4 �ubat 2019 Pazartesi 13:45

http://www.urfa63haber.com/haber/saglam-meclis-uyeligi-icin-basvurusunu-geri-cekti-10712.html