TORPİLLİ TEMİZLİK PERSONELİ HASTANE MÜDÜRÜNÜ DARP ETTİ

Şanlıurfa’da bu da oldu! Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastaneside temizlik personeli (Başhekim vekilinin şoförü) hastene Müdürünü darp etti.

TORPİLLİ TEMİZLİK PERSONELİ HASTANE MÜDÜRÜNÜ DARP ETTİ

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastaneside temizlik personeli olarak görünen ama Başhekim vekilinin şoförlüğü ve korumalığını yapan porsonel hastene Müdürünü darp etti.

Şanlıurfa’da bazı kesimler tarafından doktorları, hemşireleri tehdit ve şiddetten sonra çarşamba günü  saat 15 civarlarında temizlik kadrosunda işe alinan bir personel daha sonra kim veya kimler tarafında Hastane başhekim vekilinin  makam şoförü ve korumalığını görevine getirilen personel tarafından Hastahane Müdürü darp edildi.

Eyyübiye hastanesi Hastahane müdürü tehdit edildiği iddiası ile  Şanlıurfa sağlık müdürüne şikâyette bulunmasına rağmen Saglik Müdürlüğü tarafından adı geçen personel hakkında hiç bir işlem yapılmamasının ardından hastane müdürü temizlik personeli tarafından darp edilmesi ve Sağlık Müdürü Himmet Durgut'ın olaylara sessiz kalması ise dikkat çekiyor.

Sağlık personellerin hasta yakınları tarafından şiddet görmesi kınanırken şimdi de hastane yöneticileride kurum personelleri tarafından şiddete uğradı.

Hastene müdürüne saldıran temizlik personeli  idari ve adli işlem başlatmaması  ve Şanlıurfa İl Müdürü Himmet Durgut’un herhangi bir açıklama yapmaması ise dikkat çekiyor.

Şanlıurfa'da bulunan hastelerinin vekaleten yürütme modelini uygulayan ve bu şiddette sesiz kalıp hiç bir açıklam yapmaması bundan sonra bu tür olayların devamını geleceğine benziyor.

Şanlıurfa  Sağlık il Müdürü Himmet Durgut’a soruyoruz.

1- Temizlik personelinin asli görevi amirini darp etmesimidir?

2- Bu personeli kim veya kimler koryor?

3-  Şanlıurfa'da il müdürlüğü neden sesiz kalıyor?

Bunlar ve buna benzer soruları sormak amaçıyla cep telefonuyla aradığımız Şanlıurfa il sağlık müdürü telefona cevap vermediğinden dolayı soramadık.

 

 



18 Ocak 2019 Cuma 22:41

http://www.urfa63haber.com/haber/torpilli-temizlik-personeli-hastane-mudurunu-darp-etti-10668.html