Abdullah Gül CHP eş başkanı oldu...!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve eski yol arkadaşı, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile aralarının açık olması ve son zamanlarda CHP belediye başkan aday adayılarının GÜL'ün Maslak'taki ofisinin sık sık ziyaret etmeleri akla Orası eşbaşkanlık makamı mı? merak konusu oldu.

Abdullah Gül CHP eş başkanı oldu...!

Gazeteci – Yazar Gürkan Hacır, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Maslak'taki ofisinin, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Merkezine döndüğünü ifade etti ve dikkat çeken ifadeler kullandı.

Gürkan Hacır, CNN Türk’te Hande Fırat’ın sunduğu Gece Görüşü programına katıldı ve Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkanlığı’nı yaptığı CHP ile ilgili olay açıklamalarda bulundu.

Canlı yayında önemli iddialar ortaya atan Hacır, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi Gül'ün ofisinin CHP'li aday adaylarının akınına uğradığını ileri sürdü.

 

“Gül'ün ofisi eşbaşkanlık makamı mı?” diyen Gürkan Hacır, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel Merkezi’nde bir karmaşanın olduğunu, kimsenin yönünü bulamadığını ve bulmakta güçlük çektiğini, Gül’ün Maslak’ta bulunan ofisinin CHP’li ilçe belediye başkan adayları tarafından ziyaret edildiğini ifade etti.

‘Buradan belediye başkan aday adaylarına da bir çift lafım var’ ifadelerini kullanan Gürkan Hacır, “11. Cumhurbaşkanı mı belirliyor bilmiyorum ama neden gidiyorlar oraya? Orası eşbaşkanlık makamı mı?” diye sordu.

CHP’nin merkezinin Söğütözü'nde olduğunu ifade eden Hacır, belediye başkan adaylarının kendilerine çeki düzen vermesi gerektiğini, partide sistematik bir sorun olduğunu belirtti.

siyasetcafe.com

 



21 Aral�k 2018 Cuma 10:50

http://www.urfa63haber.com/haber/abdullah-gul-chp-es-baskani-oldu-10559.html