BAŞKAN ADAYI BEYAZGÜL DUYARSIZ KALMADI

Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül çağrıya duyarsız kalmadı.

BAŞKAN ADAYI BEYAZGÜL DUYARSIZ KALMADI

Mart 2019’ da yapılacak olan Yerel Yönetimler seçiminde Ak Parti tarafından Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak adı açıklanan Zeynel Abidin Beyazgül Şanlıurfa halkının her kesiminde büyük kabul göründü.

Belediye Başkan Adayı Beyazgül adaylığının açıklanması ile çalışmalara çok hızlı başladı. İlk Çalışmasında 31 Marta yapılacak olan seçim çalışmasını organize edecek olan ekibin oluşması için Seçim Koordinasyon Merkezini kurarak çalışmalara başladı.

Bu Çalışmaların yanı sıra çeşitli Sivil Toplum Kuruluşları, Kanat Önderleri ve Vatandaşlarla bir araya gelerek Şanlıurfa’nın sorunlarını dinlemek var olan sorunların çözümü noktasında nelerin yapılması konusunda istişarelerde bulunuyor.

Belediye Başkan Adayı Beyazgül Şanlıurfa Taksiciler Derneği tarafından Sosyal Medya üzerinden “Bir şehrin ak yüzü olan taksiciler olarak Partimizin adayı siz Sayın başkanımızı bize de çaya bekleriz” daveti üzerine Başkan adayı Beyazgül çağrıya duyarsız kalmadı ve Taksicilere sosyal medya hesabından “Değerli kardeşlerim Siz çayı demleyin birazdan geliyorum İnşAllah “ diyerek Taksiciler derneğine ziyarete gitti.



11 Aral�k 2018 Sal� 13:30

http://www.urfa63haber.com/haber/baskan-adayi-beyazgul-duyarsiz-kalmadi--10517.html