Haliliye Belediye Başkanlığına Sürpriz İsim

31 Mart 2019’da yapılacak olan Seçimler için Şanlıurfa Merkez ve İlçelerin birçoğunda sürpriz isimler ortaya çıkmaya başladı.

Haliliye Belediye Başkanlığına Sürpriz İsim

Ak Parti Genel Merkezi geçmişte yaşanan olumsuzlukların önüne geçmek için aday belirleme sürecinde ince eleyip sık dokumaya başladı. Genel Merkez önce Türkiye’de bir ilk olan e- temayül sonucunda bir çok İl ve Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıkladı.

Açıklanan adayların Halk tarafından olumlu yönden tepki gelmesi üzerine İlçe Belediye Başkanlarını belirlemek için çeşitli anketler sürdürmeyi devam ediyor.

Şanlıurfa Merkez İlçelerinden Haliliye ilçe Belediye Başkanlık adayı için Genel Merkez tarafından yürütülen anket çalışmasına Büyükşehir Belediye Başkan Aday adayı Mahmut Kırıkçı’ nın adı eklendi.

Haliliye İlçe sınırları içinde yürütülen Anket Çalışmasında Haliliye İlçe Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusu yapanların yanı sıra Mahmut Kırıkçı’nın adı da sorulacak çıkan sonuçtan sonra Genel Merkezinde görüşü katılarak 31 Mart 2019’da yapılacak Seçim İçin Belediye Başkan adayı belirlenecek.



4 Aral�k 2018 Sal� 15:09

http://www.urfa63haber.com/haber/haliliye-belediye-baskanligina-surpriz-isim-10488.html