EYYÜBİYEDE ELGÜN BAŞKAN GİBİ

Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel Yönetimler seçiminde Eyyübiye Belediye Başkanlığı İçin beklenenden fazla Aday Adayı başvurusu yapıldı.

EYYÜBİYEDE ELGÜN BAŞKAN GİBİ

Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel Yönetimler seçiminde Eyyübiye Belediye Başkanlığı İçin bugüne kadar 40 Aday adayına yakın başvuru yapıldı. Yapılan Başvurular içinde Mevcut Belediye başkanından sonra Teşkilat tarafından olsun İlçe halkı tarafından olsun en favori aday adayı Ak Parti Eyyübiye İlçe Teşkilatının kürüyücü başkanı ve Şimdi Ak Parti il yönetim kurulu üyesi İşadamı Süleyman Elgün görünüyor.

Elgün’ı favori kılan nedenlerin başında İlçe halkıyla iç içe olması teşkilatın tabanında gelmesi ve teşkilatın her kademesinde görev alması ile tanınıyor. Başkan aday adayı Elgün genç yaşlarda Milli Gençlik Vakfı, Anadolu Genlik Derneği’nin çeşitli kademelerinde görev alması ve Siyasette Refah Partisi, Fazilet Partisi, Saadet Partisi ve Ak Partinin Çeşitli kademelerinde yöneticilik ve yönetim kurulu üyesi olarak görev almış aldığı görevleri başarı ile yerine getirmiştir.

Şanlıurfa’nın Büyükşehir statüsüne kavuşması ile Merkez İlçeye bağlı Eyyübiye Ak Parti İlçe Başkanlığı görevini yapmış ve 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleşen Yerel yönetimler seçiminde yönetim kurulu üyeleri ve Seçim Koordinasyon Merkezi ile yürütmüş olduğu koordineli çalışmalar sonucunda Ak Partinin Eyyübiye İlçesinde Belediye Başkanlığını açık ara bir fark ile kazanmasını sağlamış olmasından dolayı mevcut yönetim ve teşkilat üyeleri tarafında favori aday olarak şans tanılıyor.



16 Kas�m 2018 Cuma 16:16

http://www.urfa63haber.com/haber/eyyubiyede-elgun-baskan-gibi-10402.html