Genç Hattat Adaylığın Açıkladı

Şanlıurfa’mızın değerli Hattatlarından Seyyid İsmail ÖZBEK önümüzdeki yerel seçimlerde Eyyübiye ilçesine bağlı Eyyüp Nebi Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Genç Hattat Adaylığın Açıkladı

Seyyid İsmail Özbek mahallemizin gelişimi ve hizmet alımı noktasında ihtiyaçların olduğunu biliyorum bunlara çözüm üretmek, mahalle halkına daha iyi bir hizmet sunabilmek adına aday oldum dedi.

Kendisinin uzun yıllardır mahallesinde ikamet ettiğini sorunları ve eksiklikleri yaşayarak tespit ettiğini sorunların çözümünde izlenecek yolun ne olduğunu iyi bildiğini dile getirerek mahalle sakinlerinden muhtar adaylığı hususunda büyük destek gördüğünü beyan edip halkın göstermiş olduğu teveccühten memnuniyet duyduğunu söyledi Mahalle sakinlerimizin şuan vermiş olduğu desteğin sandığa yansıması halinde, her zaman ulaşılabilen halkın dertleriyle hemhal olan, sorunlarına çare arayan bir muhtar profili çizeceğini söyledi.

Seyyid İsmail Özbek, 1988 yılında Şanlıurfa da doğdu ilk öğretimini 2001 yılında tamamladı aynı yıl iş hayatına atıldı çeşitli meslek dallarında işletmeci olarak yer aldı. Aynı zamanda eğitimine açık öğretim den devam ederek 2013 yılında orta öğretimini tamamladı Şuanda Anadolu üniversitesi açık öğretim fakültesinde ilahiyat bölümünü okumaktadır. Hat sanatında bir çok eseri bulunmakta yapmış olduğu bu esrler ile ilgili  sergiler açmıştır.

Şanlıurfa’da önde gelen STK’larından Eyyübiye ilçe başkanlığı görevini yürütmekte olan Özbek evli ve 2 çocuk babasıdır.

’Destek sizlerden, Hizmet gençlerden’’ sloganı ile adaylığını açıklayan Seyyid İsmail Özbek; Mahallelinin tam desteğini alarak mahallede kalıcı hizmetler yapmak için gece gündüz durmadan çalışacağını vurgulayarak, vatandaş ile istişareler ve çözümcü projeler hazırlayacağını beyan etti.

 

 



6 Ekim 2018 Cumartesi 22:00

http://www.urfa63haber.com/haber/genc-hattat-adayligin-acikladi-10226.html