KAPLAN TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR!..

Mehmet Nuri Kaplan, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa il başkanı Hayrettin Çidir'i makamında ziyaret ederek destek istedi.

KAPLAN TEMASLARINI SÜRDÜRÜYOR!..

Kamu çalışanları platformu Şanlıurfa il temsilcisi Kaplan, kamu da çalışan kadroya geçemeyen ve farklı sebeplerden (yemekhane, labaratuar, şoför, hbys-typ, ASM, güvenlik, görüntüleme belediye %70 takılan...) Dolayı kadro alamayan taşeronların yaşadıkları sorunları dile getirdi. Kaplan ülkemiz de taşeron sisteminin daha bitmediği gibi insanların çalışma hayatında çok zor şartlarda çalıştırıldığını ifade etti.

Kaplan, Çidir ile yaptığı toplantıda: "yeni yasama yılında hangi partiden olursa olsun taşeronlar adına kim olumlu bir harekette bulunuyorsa hangi parti adım atıyorsa Biz taşeron mağdurları olarak CHP'den de destek bekliyoruz. Yeni yılda taşeronlarla ilgili olarak gelecek olan teklifleri değerlendirmelerini de bekliyoruz" diye belirten

Kaplan Partilerin bir an önce taşeronların sorunlarını ortadan kaldirmaları gerektiğini söyledi.

ÇİDİR'DEN TAM DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi  Şanlıurfa il başkanı Çidir, CHP olarak emek veren işçilerin her zaman tarafında olduğu dile getirirken gelecek olan teklif veya Tekliflere açık olduklarını hangi teklif işçinin emekçinin hakkını savunuyorsa her zaman destek vereceklerini söyledi.

KAPLAN'dan ÇİDİR'e TEŞEKKÜR

Kamu platformu çalışanları Şanlıurfa il temsilcisi Mehmet Nuri Kaplan, CHP il başkanının göstermiş olduğu ilgi, alakası ve gelecek olan teklif veya Tekliflere destek vereceklerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.



1 Ekim 2018 Pazartesi 22:12

http://www.urfa63haber.com/haber/kaplan-temaslarini-surduruyor-10206.html